AFK spillede uafgjort i kamp om topplacering

Kampen mod det, i foråret, ubesejrede BSF endte 1-1 lørdag eftermiddag på Allerød Idrætspark

Af
Af Joachim Fabricius

I forhold til målsætningen om en placering i toppen af Sjællandsserien var lørdagens hjemmekamp mod BSF blandt de tilbageværende nøglekampe for Allerød FK.

Sejren kunne som minimum have bragt AFK i top fire, men med slutresultatet 1-1 må Allerød foreløbig nøjes med en femteplads.

På forhånd så det svært ud rent statistisk for Allerød, der denne lørdag eftermiddag bød en, for dette forårs vedkommende, ubesejret modstander velkommen i Idrætsparken.

Der var derfor god grund til at tage sig i agt. Selvom hjemmeholdet, ifølge Allerød FK's hjemmeside, startede positivt ud med et par chancer i det første kvarter, var det alligevel gæsterne, der i det 15. minut kunne bringe sig i front med 1-0.

Føringen holdt syv minutter ind i anden halvleg, hvor hjemmeholdets Jacob Harlev kunne udligne til 1-1 via et hovedstød på en bold fra Allerøds Oliver Kirkegaard.

Derpå fulgte en periode, hvor AFK måtte kæmpe med to mand i undertal grundet to gule kort. Situationen på banen forblev dog under kontrol, men trods chancer til det sidste minut af overtiden lykkedes det ikke hjemmeholdet at få scoret yderligere, hvormed kampen sluttede uafgjort 1-1.

Dermed er oprykningsmuligheden ude af Allerøds egne hænder, da den foruden sejre i de tre resterende kampe kræver, at BSF taber to ud af disse tre.

AFK spiller igen lørdag 27. maj på udebane mod Liria FK.

Publiceret 22 May 2017 11:16

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV