Politi:

Stenkast var bare et stenslag

Stenkastet var bare et stenslag - og det skete slet ikke i Allerød

Af
Af Mads Hussing

Det gav meget opmærksomhed på allerødnyt.dk og på de sociale medier, at der var kastet en tung genstand ud fra en bro over Hillerødmotorvejen ved Allerød.

Der er dog kommet flere nye oplysninger. Politiet er ikke i tvivl. Det er tale om et helt almindeligt stenslag og altså ikke et stenkast. Sagen er derfor lukket, og der vil ikke bliver foretaget yderligere efterforskning. Det oplyser Nordsjællands Politi torsdag formiddag.

Det blev anmeldt onsdag aften klokken 18.46, og det er sket klokken 18.40. Det er sket ved Brostien, der er en gangbro over Hillerødmotorvejen ved Farum og altså ikke ved Allerød.

Det var en 26-årig mand fra Græsted, der ringede til politiet og fortalte, at der var smidt noget ned på hans rude, som var smadret.

Ved den efterfølgende afhøring af manden viser det sig dog, at ruden ikke er smadret, men at der blot er kommet et mindre stenslag i den. Der er forskellige forklaringer, om manden har set nogle personer på broen. Der er ikke fundet genstande på motorvejen.

Politiet sender efter anmeldelsen patruljer til området, men de fandt heller ikke noget. Dermed konkluderer politiet altså, at der er tale om et helt almindeligt stenslag.

null

Publiceret 08 June 2017 11:31

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV