K er klar med listen

Konservative er klar med deres kandidatliste til efterårets kommunalvalg

Af
Mads Hussing

Jørgen Johansen er konservatives borgmesterkandidat på en liste, hvor nuværende byrådsmedlemmer Marie Kirk Andersen og Gurli Nielsen ikke er på.

Fem nuværende byrådsmedlemmer genopstiller, mens to ikke gør. Det kan man se ud af den liste, som Det Konservative Folkeparti har sendt ud efter opstillingsgeneralforsamlingen, der blev afholdt midt i juni.

Borgmester Jørgen Johansen var allerede valgt som borgmesterkandidat til kommunalvalget i år på en opstillingsgeneralforsamling i 2016, mens de resterende blev valgt i den rækkefølge på mødet onsdag aften.

“Den konservative liste spænder bredt fra erfarne medlemmer af byrådet til helt unge kandidater. Jeg er meget stolt over, at vi er et spejlbillede af vores befolkningssammensætningen i Allerød, med de repræsentanter vi har på listen,” siger den konservative vælgerforenings formand, Faruk Kilic, og fortsætter:

“Vores opgave er at sikre et borgerligt flertal og en konservativ borgmester, der kan forsætte den positive udvikling til gavn for hele Allerød.”
I forbindelse med mødet blev den aktuelle politiske situation også diskuteret ivrigt.


Fakta

Konservatives kandidater til byrådsvalget: 1. Jørgen Johansen 2. Erik Lund 3. Martin H Wolffbrandt 4. Lars Bacher 5. Poul Albrechtsen 6. Clara Elisabeth Boa 7. Axel Nielsen 8. Johnny Lehmann 9. Rune Ammitzbøll Langholm 10. Jeanette Oxfeldt Nordenkvist Braae 11. Rasmus Mahler 12. Christa Stæger 13. Martin Carl 14. Sanni Buresund 15. Stig Gravy 16. Faruk Kilic

Publiceret 16 June 2017 13:15

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV