Efter hård kamp:

Lynge er videre til semifinalen

Med en scoring i overtiden sikrede Lynge sig en sejr på 2-1 over Ballerup BK og dermed en semifinaleplads

Af
Af Joachim Fabricius

Torsdag aften kvalificerede Lynge-Uggeløse IF sig til semifinalen i Sjællandsmesterskabet Serie 4. I kvartfinalen stod holdet overfor et velspillende Ballerup-mandskab, der dog tabte terræn efter pausen, hvor Lynge scorede to gange med det afgørende mål i overtiden.

Det var ellers et overbevisende hjemmehold, der slog takten an i første halvleg denne aften. Der var ikke meget i Ballerups spil som indikerede, at holdet bare 48 timer forinden havde været på banen, for at kvalificere sig til kvartfinalen mod Lynge: Rutineprægede afleveringer, hurtige kombinationer og engangsberøringer fik Lynge til at halse efter i de første minutter.

Gæsterne var særdeles pressede fra start, og i det 14. minut kunne hjemmeholdet udnytte en fejlclearing fra LUI, og bringe sig i front med 1-0.

Der fulgte ingen radikal ændring herpå. Når Lynge endeligt havde bolden, blev den spillet direkte i fødderne på gæsterne, og første halvleg endte mirakuløst kun 1-0 til hjemmeholdet, til trods for modstanderens stress og jag.

Pausen var dermed hårdt tiltrængt, og da gæsterne gik på banen til anden halvleg, var det med justeringer i form af en 4-4-2 opstilling.
Lynge lykkedes nu med at erobre flere bolde centralt på banen, og dette kastede flere chancer af sig.

Udligning faldt i det 57. minut, hvor Daniel Göransson på egen hånd førte bolden en halv banelængde mod modstanderens mål, for slutteligt at aflevere til Lynges Morten Olsen, som kunne gøre det til 1-1.

Herefter faldt Ballerup langsomt af på den, og i takt med at trætheden satte ind, begik hjemmeholdet en række svinestreger, som endte med at koste dem et rødt kort i det 89. minut.

Dette skulle vise sig at blive afgørende for Lynge, der bare to minutter senere pressede på i offensiven. Hjemmeholdet havde svært ved at cleare bolden, der i stedet havnede hos Lynges Christoffer Viktor, der med højreskøjten kunne sende Lynge i semifinalen.

Semifinalen spilles søndag 18. juni klokken 13.00 mod RB1906 på på Lynge Stadion.

null

Publiceret 16 June 2017 12:30

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV