Blovstrød Skole har fået ’Wall of Fame’

De tre første på væggen er Pernille Svarre, Andreas Christensen og så Julius Johansen, der afslørede det nye tiltag

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Et af Danmarks største cykeltalenter, Julius Johansen, stod for afsløringen, da Blovstrød Skole 16. juni fik sin helt egen 'Wall of Fame'.

Han er selv en af de foreløbig tre navne på den eftertragtede væg, hvor tidligere elever på Blovstrød Skole bliver hædret for præstationer ude i verden - og får mulighed for at fortælle lidt om sig selv og deres tid på skolen.

De to andre er den danske moderne femkæmper Pernille Svarre, der har mange danske og nordiske mesterskaber bag sig og også har også vundet DM-titler i fægtning, cross og triathlon. Og så fodboldspilleren Andreas Christensen, der spiller for den engelske klub Chelsea F.C., men er udlejet til tyske Borussia Mönchengladbach.

Souschef på Blovstrød Skole, Anders Bang-Petersen, bød velkommen til afsløringen, som havde deltagelse af skolens elevråd.

“Det bliver bagefter jeres opgave at gå tilbage til klasserne og fortælle om, hvad der er sket her i dag,” sagde Anders Bang-Petersen - og dét lovede elevrådet.

Landsholdsrytteren Julius Johansen fortalte, at han stadig bor i Blovstrød.

“Det er fedt at være tilbage på skolen. Jeg kører på elitelandsholdet, går efter OL i 2020 og har masser af spændende opgaver i den kommende tid,” sagde han.

Blovstrød Skole har tænkt sig at udvide antallet af navne på 'Wall of Fame'. Der er således planer om, at Lotte Friis, Lars Kaalund, Hans Pilgaard og Søren Rasted kan komme 'op at hænge' på skolen.

Ved siden af 'Wall of Fame' er i øvrigt ophængt et skab med præsentation af skolens bedrifter, blandt andet på det sportslige område.

Publiceret 19 June 2017 09:00

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV