Konkurrence:

Vind billetter til Cirkus Arena

Der er fire gange to billetter på højkant til Cirkaus Arena, når de gæster Lillerød sidst på måneden

Af
Mads Hussing

Vær med i Allerød Nyts store konkurrence om fire gange to billetter til Cirkus Arena, der kommer til Lillerød fredag 28. juli klokken 17.00.

Her bliver det Patrick Berdino, der styrer slagets gang, når Cirkus Arena for første gang nogensinde åbner op for sin store eventyrbog med magiske cirkushistorier fra hele verden. I år er det nemlig første gang Patrick skal prøve kræfter med rollen som eventyrlig cirkuskonferencier.

I år er det en helt nytænkt forestilling med et eventyrligt twist og nyskrevet cirkus-popmusik, der binder forestillingen sammen og tager børn og voksne med ind i fortællingernes magiske verden.

Patrick er eventyrernes fortæller i årets magiske forestilling. Patrick har nemlig fået lov til at låne cirkusdirektør Benny Berdino store eventyrbog, og med den i hånden kommer eventyrene til live i manegen ét efter ét.

I cirkusteltet er der nemlig både bøllerne fra Balladegade, fortryllende cirkusprinsesser, 10 hvide araberhingste, svævende trapezpiger, sangglade dromedarer, og jongløren der kan gribe alt mellem himmel og jord.

I år har Arena mange nye numre på spil, og sammen kommer I til at møde artister i verdensklasse, for på magisk vis bærer de alle sammen rundt på deres helt eget eventyr.

Pierre Marchand er et stort navn i artistverdenen, og Allerøds beboere kan godt se frem til at opleve denne verdensklasseartist i Arenas forestilling. Pierre er i år nomineret til Den Danske Cirkuspris 2017 for Årets Bedste Nummer. Pierre har tidligere hevet velfortjente priser hjem ved verdens største cirkusfestival i Monte-Carlo, så hans store talent rækker helt klart op i stjernerne.

Patrick Berdino optræder også i år med et nummer i manegen. Nummeret opfører han sammen med sin fætter Oliver Berdino, og da nummeret er fysisk krævende, har de fået et par knubs under prøvegangene. Det har dog været det hele værd, for nu sidder nummeret lige i skabet, skriver Cirkus Arena i en pressemeddelelse.

“Vi er meget glade for de flotte tilkendegivelser, vi har fået, for vi er stolte af forestillingen og af de mange artister, som gør det helt fantastisk. Det er stort at opleve, når alle, både børn, voksne og ældre, kan samles om vores forestilling og have en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter. I vores magiske cirkusunivers bliver drømme virkelig til virkelighed,” siger cirkusdirektør Benny Berdino.
Forestillingen er 28. juli klokken 17.00 ved Rørmosevej i Lillerød.

Konkurrence

For at vinde billetter skal du svare rigtigt på ét spørgsmål:

Hvilken bog har Patrick Berdino fået lov til at låne af Benny Berdino?
1: En kogebog
2: En bog om biler
3: Den store eventyrbog

Svaret skal sendes til redaktion@allerodnyt.dk senest tirsdag 18. juli klokken 12.00. Derefter trækker vi lod om billetterne, og vinderne får direkte besked.

Publiceret 11 July 2017 10:45

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV