Ældrerådet skal vælges til efteråret

Der er valg til Ældrerådet samme dag, der er kommunal- og regionsrådsvalg

Af
Mads Hussing

I forbindelse med kommunalvalget afholdes der valg til Ældrerådet. Det bliver afholdt som fremmødevalg i lokaler ved siden af eller i samme valglokale, som valget til kommune og region. Det skriver Ældrerådet til Allerød Nyt, og de fortæller også, at omtale af valget og de muligheder, der er for at stille op er omtalt i bladet Ny Alder, som netop er udkommet og udgives af Ældrerådet.

'Ældrerådet opfordrer stærkt til, at man lader sig opstille til dette valg. Valget er ikke en partiliste opstilling, men direkte personligt valg for de personer, som har interesse for de ældre borgeres velbefindende i Allerød Kommune,' skriver Ældrerådet.

Ældrerådet er et kommunalt råd, som skal nedsættes i hver kommune. Valgperioden er for fire år, og antallet af medlemmer i rådet er syv personer plus stedfortrædere.

Rådets opgaver er at rådgive og vejlede kommunalbestyrelsen, om alt der vedrører borgere over 60 år i kommunen. Flere oplysninger om valget vil løbende blive offentliggjort i Allerød Nyt og Frederiksborg Amts Avis, skriver formand for Ældrerådet i Allerød Kommune, Ib Skovgaard Nielsen.

Ib Skovgaard Nielsen (tv) ved valget til Ældrerådet i 2013. Arkivfoto: Michael Braunstein.

Ib Skovgaard Nielsen (tv) ved valget til Ældrerådet i 2013. Arkivfoto: Michael Braunstein.

Publiceret 12 July 2017 10:45

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV