Kæmpe ironman-event besøger Allerød

KMD Ironman Copenhagen kigger forbi 20. august

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Der kan indenfor Allerøds kommunegrænse opleves jernmænd og jernkvinder i fuld udfoldelse, når det store ironman-event KMD Ironman Copenhagen finder sted 20. august.

KMD Ironman Copenhagen har deltagelse af 3200 atleter fra 50 nationer og forventes at blive fulgt af mere end 200.000 tilskuere. Med afsæt i et nyt målområde, som i år tages i brug ved Ofelia Plads midt i København, håber arrangøren, Ironman Danmark, at der skabes en endnu større folkefest.

“Vi tror og håber virkelig på, at dette års finish-line stemning bliver den bedste nogensinde. Og vi glæder os til med Skuespilhuset, Operaen og Amalienborg som nærmeste naboer, at give deltagerne en ikonisk afslutning på de 3.8 km. svømning, 180 km. løb og så det afsluttende maraton i hjertet af København,” siger Thomas Veje Olsen, direktør for Ironman Danmark.

Det er på cykelruten, at KMD Ironman Copenhagen kommer til Allerød, nemlig når der køres ad Stumpedyssevej og Kongenvejen.

KMD Ironman Copenhagen holdes som nævnt 20. august - i København og store dele af Nordsjælland - men allerede fra 16. august starter de første af en række triatlon-aktiviteter i forbindelse med den store begivenhed. Der vil blandt andet være et 'social run' i indre by 16. august, Nordens største motions-triatlon finder sted 17. 18. og 19. august, der er en afdeling af Dansk Triatlon Forbunds DM-sprint serie 19. august, og 19. august arrangeres også IRONKids på Amager Strandpark.

Målsætningen for Ironman Danmark er klar: Ironman-ugen i København skal blive verdens største triatlon-begivenhed målt på aktiviteter, deltagere, tilskuere og stemning.

Arrangementerne vil sætte et markant præg på trafikken i København og Nordsjælland, hvor der er rute- og kørselsomlægninger i hele perioden.

Få flere informationer på nettet og på Facebook.

Publiceret 26 July 2017 09:15

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV