LUI har indtaget Vildbjerg

Af
Helene Stolle

I mange år har LUI Fodbold sendt en masse børn og unge og deres familier til den store, internationale fodboldturnering Vildbjerg Cup i Jylland. Sådan er det også i år, hvor klubben har sendt hele otte hold afsted - og dermed fylder LUI godt i landskabet. 
Her til formiddag, torsdag den 3. august,  ankommer de sidste deltagere til lejren, og klokken 13.30 er der optog med de mange tusinde deltagere gennem byen. Sidste år deltog der ifølge arrangørerne små 700 hold i turneringen, hvilket betød, at der var godt 10.000 spillere, ledere og trænere i byen sammen med godt 9.000 forældre og søskende. Dermed er Vildbjerg Cup en af Europas største turneringer for ungdomshold og et af de allerstørste idrætsarrangementer i Danmark. 
Fik du læst: Vejret i Juli: Allerød det sted i Danmark med mindst sol
Trods de mange tusinde mennesker fylder LUI-folkene godt i turneringen - ikke bare sportsligt men også på lejrområdet, hvor der i den grad gøres noget særligt for fællesskabet. Uanset om deltagerne bor i telt eller campingvogn er der hængt klubflag op, og lejren er døbt Lynge-Uggeløse. Derfor har vejene mellem telte og campingvogne selvfølgelig også fået hjemlige vejnavne som eksempelvis Lyngevej. Og så har LUI-lejren selvfølgelig også et stort fællestelt og en kæmpe grill, så man kan spise sammen. 
"Det bliver nogle sjove dage sammen med mange skønne mennesker, spændende fodboldkampe og en masse god hygge i lejren. Og så er der svømmehal i byen, børnediskotek og gode butikker", lyder det fra LUI, der glæder sig over den store opbakning fra forældrene. 
 

LUI-spillerne og deres familier føler sig helt hjemme på teltpladsen i Vildbjerg.

LUI-spillerne og deres familier føler sig helt hjemme på teltpladsen i Vildbjerg.

null

Publiceret 03 August 2017 11:42

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV