Efter den massive regn:

Lyngehallen har måtte rive halvdelen af gulvet op

Sidste weekends voldsomme regnvejr har ødelagt halvdelen af gulvet i Lyngehallen. Selv om oprydningsarbejdet er i fuld gang, kan vandskaderne påvirke aktiviteterne i hallen de næste par måneder frem.

Af
Af Kristina Pihl

Det var ikke længe, det nye finlakerede gulv i Lyngehallen var i brug. For efter sidste weekends kæmpe regnskyld er halvdelen af Lyngehallens gulv nu blevet ødelagt af vandskader.
Anne Gønget, der er halinspektør, fortæller, at vandet er kommet ind i hallen ved at løbe under nødudgangene ud mod græsarealerne. De store vandskader betyder, at kun halvdelen af hallen kan bruges de næste par måneder
“Det tager den tid, det tager. Der bliver gættet på, at man ikke kan bruge hallen i fuld størrelse før om et par måneder”

Oprydningen er i gang
Oprydningsarbejdet i hallen har været i gang siden sidste uge, hvor dele af gulvet er blev skåret op. Efter at gulvet er blevet tørret op, skal der bygges udluftning i hallen, så gulvet kan blive affugtet. I hallen skal der også bygges en væg op, så den del af hallen, hvor gulvet ikke er ødelagt, stadig kan bruges til aktiviteter.
Anne Gønget er overrasket over de voldsomme vandskader, som hallen har fået. Derfor er de nu gået i gang med at undersøge, hvordan de i fremtiden sikre, at de ikke får vandskader igen.

“Vi havde ikke set det komme. Der var et kloakafløb lige ude foran døren, så det har bare ikke kunne tage det. Det har simpelthen været for voldsomt. Der er også nogen, der er i gang med at kigge på kloakken, så der er forskellige tiltag i gang, så det ikke lige gentager sig” fortæller Anne Gønget.

Publiceret 07 August 2017 13:24

SENESTE TV