Jørgen Johansen:

Hele Lyngehal 1 får nyt gulv

Det store skybrud, der ramte Allerød, har givet i alt 14 vandskader på kommunale ejendomme, oplyser borgmesteren

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

“Hele gulvet i Lyngehal 1 bliver skiftet ud med et nyt gulv. Det skulle under alle omstændigheder være skiftet ud i løbet af nogle få år, men nu bliver det altså nu.”

Sådan siger Allerøds borgmester, Jørgen Johansen, i en kommentar til, at gulvet i Lyngehal 1 er ramt af vandskade, og at hallen ikke kan bruges normalt i de næste par måneder.

“Det er enormt ærgerligt, at vi blev ramt af det skybrud, og det er ikke just den bedste start at få efter sommerferien for brugerne af hallen. Men de 41 mm regn på halvanden time kom bag på de fleste. Der kom i alt 14 vandskader på kommunale ejendomme,” siger Jørgen Johansen og forsætter:

“Nogle af vandskaderne kunne håndteres med det samme uden følgeskader, mens ni formentlig håndteres som forsikringsskader. Blandt de steder, der blev ramt, er de midlertidige boliger på Vestvej og kælderen under tandlægeklinikken.”

Borgmesteren påpeger, at byrådet tidligere i år godkendte en klimatilpasningsplan.

“Vi skal hele tiden se på, hvordan vi kan imødekomme de stigende udfordringer fra klimaet. Vi må prøve at tænke fremadrettet. Er der noget, vi kan forbedre, må vi arbejde med det. Det gælder også, hvis der er noget, der kan gøres ved Lyngehallen for at forebygge en gentagelse - er dét tilfældet, må vi se på det.”

Lynge-Uggeløse Idrætsforening skriver på Facebook, at Lyngehal 1 ikke kan bruges fuldt ud de næste to-tre måneder. 'Brugerrådet mødes 15. august for at udarbejde en nødplan for brugerne af hallen', oplyser foreningen.

“Vandskaden får desværre betydning for brugerne. Vi må prøve at finde en så fleksibel løsning som muligt,” siger Jørgen Johansen.

Publiceret 08 August 2017 14:06

SENESTE TV