Det vil traditionen tro være muligt at prøve det meget populære ’human football table’ ved Go’nat Sport i Lynge.

Det vil traditionen tro være muligt at prøve det meget populære ’human football table’ ved Go’nat Sport i Lynge.

Go’nat Sport i Lynge - trods vandskade

Arrangementet finder sted 18. august

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Trods vandskaden i Lyngehal 1 er LUI klar til at byde velkommen til en ny udgave af Go'nat Sport. Det sker fredag 18. august fra kl. 18.00-22.00.

Go'nat Sport er en åbent hus-aften i sportens tegn, hvor LUI og LUI's Venner traditionen tro byder på masser af aktiviteter. Det foregår på Lynge Idrætsanlæg - såvel indendørs som udendørs - og det hele er gratis. Alle i alderen 7-18 år kan deltage.

På grund af vandskaden i hal 1 rykker Go'nat Sport sammen på den plads, der er til rådighed, og ændrer lidt i de planlagte aktiviteter, men der bliver rig mulighed for at få sved på panden.

Hele otte af LUI's afdelinger stiller i år op med aktiviteter, nemlig fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, volleyball, fitness, tennis og skydning. Aktiviteterne vil være en blanding af traditionelle og mere alternative aktiviteter inden for de forskellige idrætsgrene.

Herudover bliver der stillet en mobil klatrevæg op udendørs, ligesom der traditionen tro vil være mulighed for at prøve det meget populære 'human football table'.

Caféen har åbent og byder på mad til rimelige priser.

“Vi håber, at rigtig mange børn og unge - såvel medlemmer som ikke medlemmer af LUI - vil benytte lejligheden til denne aften at mødes til en sjov og aktiv aften,” siger formand for LUI, Else Vad.

Go'nat Sport blev holdt første gang i 2006, og har fundet sted med succes og god deltagelse hvert år siden.

Læs mere: www.LUI.dk eller på Facebook.

Publiceret 12 August 2017 11:45