10 gange teater for børn

Allerød Børneteaterforening er klar til sæson 2017/2018

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Allerød Børneteaterforening er klar til sæson 2017/2018, der er foreningens 44. af slagsen. Bestyrelsen var i foråret på Børneteaterfestival i Sønderborg, og der er herefter valgt 10 forestillinger ud til det nye program.

'I år får vi besøg af Chappers rumrejse, som spilles i en bus kun for børn, samt flere gengangere bl.a. Alfons Åberg og God Jul Cirkeline, som er fantastiske forestillinger, og som nye teatergængere nu kan få muligheden for at se,' lyder det fra børneteaterforeningen.

Foreningen deler sin flyer ud i institutioner og på skoler til og med 2. klasse onsdag 23. august, samme dag som køb af billetter bliver muligt på hjemmesiden www.allerodborneteaterforening.dk.

'Allerød Kommune har endnu en gang stillet lokaler til rådighed på de forskellige skoler - uden deres støtte ville børneteaterforeningen ikke kunne opretholde den nuværende aktivitet for Allerød Kommunes børn,' slår foreningen fast og tilføjer:

'Vi ser frem til, at børnene får en masse gode teateroplevelser sammen med deres familier.'

Billetterne købes altså online på www.allerodborneteaterforening.dk, hvor man kan læse mere om forestillingerne, ligesom der løbende lægges informationer på foreningens Facebook-side.

Publiceret 13 August 2017 11:45

SENESTE TV