Lars blev overrasket med pris:

Jeg er meget glad

“Det er dejligt at blive anerkendt,” sagde Lars Eckeroth, Allerød Bordtennisklub, da han blev overrasket med Ildsjælsprisen

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Lars Eckeroth havde ikke luret, at noget var i gære, da han 16. august mødte op i Lillerødhallen en halv time før det tidspunkt, hvor træningen i Allerød Bordtennisklub normalt gik i gang.

Ungdomsformanden var blevet orienteret af sin klubformand, Lars Rasmussen, om, at Allerød Nyt ville komme forbi og tage et gruppefoto og lave et interview.

Det undrede derfor heller ikke Lars Eckeroth, at en stor del af klubbens unge spillere, medlemmer og forældre var tilstede.

Da alle var stillet op og gruppebilledet taget, blev sagens rette sammenhæng afsløret: Lars Eckeroth skulle have Ildsjælsprisen og de medfølgende 10.000 kroner.

Prisen blev overrakt af filialdirektør i Nordea Allerød, Lisbet Mylov, der fortalte om mange og tungtvejende indstillinger med Lars Eckeroths navn på. Dét havde gjorde valget af prismodtager forholdsvis nemt denne gang for Nordea og Allerød Nyt.

Mange, mange positive egenskaber og roser bliver i indstillingerne uddelt til Lars Eckeroth, der kort og godt får Ildsjælsprisen for sit utrættelige arbejde for bordtennisklubbens ungdomsafdeling.

Da klapsalverne havde lagt sig, slog Lars Eckeroth fast, at han på intet tidspunkt havde anet, hvad der skulle ske.

“Jeg er meget glad. Det er dejligt at blive anerkendt, det betyder da selvfølgelig noget. Men det er en fed løn i sig selv at være sammen med de glade børn i klubben til træning og se gnisten i deres øjne. Det her kommer ovenpå, som flødeskum,” sagde Lars Eckeroth og fortsatte:

“Allerød Bordtennisklub er en fantastisk klub, med dejlige og engagerede frivillige og forældre, og det er meget glædeligt, at vi har kunne udvikle ungdomsafdelingen med succes, som det er tilfældet.”

“Begge mine børn spiller bordtennis i klubben, og det er herligt at have en sport sammen med dem. Jeg begyndte faktisk selv i klubben fordi jeg tænkte, at så kunne jeg være med til at motivere mine børn for sporten, og hvis jeg deltog, så stod der i hvert fald ikke en enkelt træner alene med 18 børn.”

Lars Eckeroth overvejer at bruge en del af de 10.000 kr. i forbindelse med træningsture for klubbens børn til Sverige.

Ildsjælsprisen - hvis fulde navn er 'Allerøds Ildsjælspris - Nordea-Fondens Gode Liv-Pris' - er blevet uddelt siden 2001. Prisen gives til en person, et hold eller en forening som anerkendelse for en særlig indsats for andre borgere i kommunen. Prisen uddeles to gange om året.

Se video på Allerød Nyts Facebook-side.

Publiceret 17 August 2017 11:20

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV