Ildsjæl stiller op for Venstre

“Det er derfor min ambition at være forældrenes - og ikke mindst børnenes - repræsentant i byrådet,” siger Carsten Rasmussen

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Carsten Rasmussen stiller op til byrådsvalget i november for Venstre. Det oplyser Allerød Venstre i en pressemeddelelse.

'Mange småbørnsfamilier kender allerede Carsten Rasmussen, da han i flere år har arbejdet for bedre forhold i Allerøds daginstitutioner. I dag sidder Carsten Rasmussen i bestyrelsen i Skovvang Børnehus og er tidligere medlem af bestyrelsen i Ravnsholt Klyngen,' oplyses det.

Pressemeddelelsen fortsætter:

'Carsten Rasmussen har særligt kæmpet for at bevare Troldestuen. Troldestuen er et pasningstilbud til børn med udfordringer som f.eks. autisme og downs syndrom, og som ikke kan inkluderes i almindelige institutioner. Efter en lang kamp blev Troldestuen heldigvis bevaret om end i en lidt anden struktur.'

“I Venstre er vi ekstremt glade for, at Carsten Rasmussen har lyst til at stille op til byrådet. Han er en af de ildsjæle, der bider politikkerne i haserne og kæmper for bedre forhold for specielt de udsatte børn. Carsten Rasmussen er altid seriøs og nuanceret i hans tilgang, og det vil være en gevinst at få ham i byrådet,” siger Karsten Längerich, borgmesterkandidat for Allerød Venstre.

Carsten Rasmussen supplerer:

“Jeg har i en årrække engageret mig i forældrebestyrelser og vil nu gerne bruge den indsigt til at bidrage til udviklingen af hele børne- og skoleområdet i Allerød. Som forælder mærker man direkte konsekvenserne af de politiske beslutninger, som eksempelvis indførelsen af 2:2-modellen og forslaget om lukning af Troldestuen. Jeg oplever ikke, at børnenes trivsel og faglige udvikling altid har været i højsædet, og det er derfor min ambition at være forældrenes - og ikke mindst børnenes - repræsentant i byrådet. For at opfylde denne ambition vil jeg trække på mine erhvervserfaringer fra flere af de allerstørste danske virksomheder.”

Carsten Rasmussen flyttede til Allerød for tre år siden sammen med sin kone og bor i Horsemosen. Han er 37 år og har tvillinger på to år og et barn på seks år, som lige er begyndt i gruppeordningen for børn med autisme på Kratbjergskolen, afd. Engholm. Carsten Rasmussen er cand.merc. og er ansat som Financial System Manager i ISS.

Publiceret 25 August 2017 08:00

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV