Nu sætter politiet særlig fokus på utrygt område

Nordsjællands Politi tager nu Uglevang og Ørnevang under tættere opsyn

Af
Af Kristina Pihl

Nordsjællands Politi er nu i gang med at kontakte beboere i Uglevang og Ørnevang omkring ubehagelige oplevelser eller andre mistænkelige forhold i området. Oplysningerne skal give politiet et overblik over, hvor alvorlig situationen er i boligområdet. Det sker efter, at en anonym beboer fra området forleden stod frem i Allerød Nyt og fortalte om den stigende utryghed, der er i området. En utryghed, der er opstået, fordi flere beboere er blevet antastet af grupperinger af unge mænd og udspurgt om navn og bopæl.

Stationsleder hos Nordsjællands Politis station midt, Freddy Bech Jensen, bekræfter over for Allerød Nyt, at man hos Nordsjællands Politi er klar over, at mange unge mennesker holder til i området, men han oplyser også, at der ikke har været henvendelser fra beboere i Ørnevang eller Uglevang henover sommeren. Men nu beder politiet altså beboerne om at tage kontakt, hvis de har oplevet noget ubehageligt.
“Vi er ved at indhente oplevelser fra dem, der har udtalt sig. Vi vil godt have et billede af det her, og det er det, vi nu er i gang med at stykke sammen, Vi opfordrer derfor folk til at komme med oplysninger”, siger han til Allerød Nyt men understreger også, at der måske ikke er noget i sagerne.
Fik du læst: DEBAT: Renovering af skolesti mellem Lillevang Skole og Uglevang

“Det kan hurtigt blive en selvforstærkende virkning, hvor alle lige pludselig har set noget, men når det kommer til stykke, hvad er det så, de har set, og hvad går det ud på”, lyder det fra Freddy Bech Jensen, der fortsætter:
“Vi kan ikke lave om på, at der er unge mennesker derude. Men vi reagerer, og vi kører stadig patrulje derude”, siger han og fortæller, at politiet efter at have været i kontakt med beboerne vil begynde at kigge på, hvad der kan gøres for at løse problemerne i området.
“På baggrund af de oplysninger vi får stykket sammen, vil vi se på, om vi skal ændre strategi, og på hvad kan vi gøre i samarbejde med kommunen. Derfra vurderer vi, hvor der skal sættes ind og i hvilket omfang,” fortæller Freddy Bech Jensen til Allerød Nyt.

Publiceret 25 August 2017 11:56

SENESTE TV