24 timer med tennis:

Klub samlede penge til nye haller

I weekenden blev der samlede ind til Allerød Tennisklubs nye haller

Fredag til lørdag fandt Tennisdøgnet i Allerød Tennisklub sted. Her kunne nuværende og kommende tennisspillere i 24 timer spille tennis og være med til at samle penge ind til klubbens nye tennishaller.
Forud for Tennisdøgnet skulle spillere skaffe sponsoraftaler fra private og virksomheder i kommunen, der ønskede at støtte klubben. For hver parti, der blev spillet i Tennisdøgnet, støttede sponsorene  med et aftalt beløb. Klubben oplyser, at der i løbet af 24 timer blev spillet 1074 partier tennis. Spillerne i klubben glæder sig over de indsamlede penge.
Fik du læst: Se billederne: God stemning, fest og farver ved Lynge Byfest
"Nu glæder vi os til at tennishallen forhåbentlig snart endeligt bliver vedtaget politisk, så grundlaget for tidlig talentudvikling i tennis i Allerød forbedres, og tennisspillere i alle aldre kan spille tennis, også når det er mørkt og koldt udenfor", lyder der fra Thomas Agerslev, der selv er aktiv motionistspiler og far til to juniorspillere i Allerød Tennisklub.  
 

Unge talenter

Som en del af Tennisdøgnet fik den unge mix-double bestående af Mie Agerslev og Valdemar Fritz Rasmussen overrakt en bronzemedalje for deres tredjeplads i Sjællandsmesterskaberne i U10 mix-double. Det var Allerøds borgmester Jørgen Johansen (K), der uddelte præmierne til Mie Agerslev og Valdemar Fritz Rasmussen store glæde.

Publiceret 28 August 2017 15:00

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV