Se billederne:

God stemning, fest og farver ved Lynge Byfest

Igen i år tiltrak Lynge Byfest og Kræmmermarked mange deltagere

Af
Af Kristina Pihl

Lyden af glade stemmer fra det rød-hvide madtelt, lå som en konstant summen henover plænen mellem Slangerupvej og Uggeløse, der udgør rammerne for Lynge Byfest og blev kun skiftevis overdøvet af hvinende børnestemmer fra de nærtliggende børnekarruseller.
Læs også: Video: Børge gør en kæmpe forskel i Lyng
Foran den store scene havde mange af de fremmødte publikummer taget opstilling og her kunne de opleve alt fra eksotisk mavedans til live musik, og Lyngeborgerne er vilde med det. Igen i år tiltrak byfesten mange deltagere -store som små- ,der alle nød det gode vejr og de mange aktiviteter rundt om på pladsen.


Mere end bare sjov

Med bare få måneder tilbage til kommunalvalget var der også ved byfesten lagt op til stor politisk debat.?Den fandt sted i teltet lørdag eftermiddag. 
I år deltog 13 byrådskandidater, og efter hver af kandidaterne havde præsenteret deres mærkesager på 20 sekunder, var der lagt op til spørgsmål fra de mange tilskuerne. Der var stor spørgslyst, og debatten handlede om alt fra busser fra Hillerød til Lynge, bedre cykelstiger til kernevelfærd.

null

Publiceret 28 August 2017 10:34

SENESTE TV