AFK fik tre point med fra Roskilde

Fredagens sene udebaneopgør mod RB 1906 endte overbevisende 3-0 til Allerød FK

Af
Af Joachim Fabricius

Forventningerne var tårnhøje efter sidste weekends premieresejr på 4-0, og heldigvis skuffede AFK ikke. Tre scoringer af dagens hattrickhelt Dino Karjasevic var mere end rigeligt til at sikre Allerød sejren i fredagens udebaneopgør.

Der var høj intensitet fra start denne solbeskinnede aften i Roskilde, hvor kunstgræsbanerne dannede rammen for dagens kampen. Bare otte minutter inde i opgøret blev en lang bold sendt mod Roskilde-feltet og Dino Karjasevic, der med en brysttæmning og et loop over hjemmeholdets keeper kunne gøre det til 1-0.

Roskilde nåede lige akkurat at give bolden op, før gæsterne straks var over den. Det ottende minut var ikke passeret, før Dino Karjasevic igen var i besiddelse af bolden, og denne gang kunne angriberen sparke den i nettet til 2-0 – mindre end ét halvt minut efter den første scoring.

Hjemmeholdet var efterfølgende mere på mærkerne men alligevel nærmest uden chancer. Bagerst i Allerød-rækkerne løste Marcus Hjulmand, Martin Drescher og Sebastian Pitzner-Schmidt de få defensive udfordringer der kom på tale, og i den anden ende af banen havde Dino Karjasevic mere at skulle have sagt. Kort efter at Roskilde var kommet i undertal, grundet et gult kort, slog angriberen til, og i det 35. minut var hattricket og 3-0 scoringen en realitet.

For hjemmeholdet kunne det næppe gå værre. Halvlegen sluttede med et rødt kort til Roskilde, hvormed udgangspunktet for anden halvleg efterhånden så tyndt ud.

Tendenserne fortsatte efter pausen, hvor hjemmeholdet midtvejs måtte sluge endnu et rødt kort. Allerød formåede ikke at udnytte overtallet til fulde, og kampen sluttede 3-0 til gæsterne efter en mere jævnbyrdig halvleg.

Træner Dennis Foss var ikke lige tilfreds med alle kampens 90 minutter:

“Vi spiller en rigtigt flot halv time, men går ned i gear, og ender med at spille for stejlt. Det er dog svært at være decideret utilfreds, når holdet og i særdeleshed angriberne kæmper så hårdt for det som i dag.”

Allerød spiller igen lørdag 2. september klokken 13.00 på hjemmebane mod BSF.

Publiceret 29 August 2017 10:58

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV