Venstre har kandidatholdet klar

De sidste kandidater på V-listen er valgt

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Venstre har valgt de sidste kandidater til byrådsvalget i november i Allerød.

Karsten Längerich er som bekendt partiets borgmesterkandidat, og listen består i alt af 12 kandidater. Der er kandidater fra både Lillerød, Lynge og Blovstrød, fire kvinder og otte mænd og et aldersspænd fra 37-67 år. Hele den nuværende byrådsgruppe genopstiller.

Venstres kandidater er sideordnet opstillet. Det vil sige, at det er de kandidater med flest personlige stemmer, der bliver valgt til byrådet, uanset placeringen på listen.

“Venstre har fået en rigtig god liste, med mange dygtige kandidater og en stor aldersmæssig og erhvervsfaglig spredning,” siger Karsten Längerich.

Venstres kandidater i Allerød

1: Karsten Längerich, Lillerød. Cand.polit. og markedschef på Øresundsbron og 47 år. Formand for Allerød Venstre og medlem af Venstres hovedbestyrelse.

2: Olav B. Christensen, Blovstrød. Cand.merc., 65 år, gift, 4 børn. Pensioneret og har arbejdet med ledelse, økonomistyring og effektivisering. Allerød Byråd 1994-97 og fra 2014. Formand for Sundheds- og Velfærdsudvalget. Formand for Lillerødkorets bestyrelse.

3: Evan Stæhr, Lillerød. 49 år, gift og har tre voksne børn. Driver selvstændig virksomhed i Vassingerød med administration, økonomi og salg/kundeservice. I bestyrelsen i grundejerforeningen, Allerød Rotary klub samt lokale erhvervsnetværk.

4: Niels Kirkegaard, Høvelte. 63 år, VUC-lærer, major-R, presseofficer. Medejer af økologisk mælkeproduktion på Djursland og driver maratonrejser for Blovstrød Løverne. Nuværende byrådsmedlem (Sundheds- og Velfærdsudvalget samt Nordsjællands Beredskab)

5: Esben Buchwald, Lynge. Cand. Merc. og uddannelseskonsulent, 57 år og har tre børn. Formand for Allerød Ungdomsskole, afdelingsformand i Lejerbo Lynge, medlem af bestyrelsen for Lynge Brugs, LUI samt Lynge Håndbold.

6: Lone Hansen, Lillerød. 55 år. Har fire børn hvoraf en er hjemmeboende. Har siddet i byrådet i 11 år og er nuværende gruppeformand for Venstre.

7: Gunnar Lohmann, Blovstrød. Civilingeniør og HD, Projektdirektør og 53 år og har et voksent barn. Er aktiv i bestyrelsen i Pilegaardens Grundejerforening.

8: Lisbeth Skov, Lynge. 56 år og Project Manager hos Novo Nordisk. Gift og har 2 voksne børn. Er 1. suppleant i byrådet og næstformand for Allerød Venstre samt medlem af Venstres kredsbestyrelse.

9: Kitt Svane, Blovstrød. Gift, har to folkeskolebørn. 45 år. Født og opvokset i Blovstrød. Grafisk designer. Tidligere selvstændig med reklamebureau. Samt mentor for unge mennesker mellem 17-20 år. Er aktiv i forældreråd.

10: Carsten Rasmussen, Lillerød. Cand.merc., 37 år, 3 børn, tvillinger på 2 år og en på 6. Financial System Manager i ISS, medlem af bestyrelsen i Skovvang og tidligere medlem af bestyrelsen i Ravnholt Klyngen.

11: Mari Bathny, Lillerød, 57 år. Er gift og har 3 børn, er uddannet pædagog, arbejder i Gentofte kommune, er medlem af Allerød tennisklub.

12: Johnny Winsløw, Lillerød. Pensioneret kriminalassistent, 67 år og guitarist i 60'er bands. Tidligere Folketingskandidat og gruppeformand for Venstre i Hvidovre byråd.

Publiceret 01 September 2017 07:00

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV