Allerød tabte målrigt hjemmeopgør

Lørdagens hjemmekamp endte 4-3 til gæsterne fra BSF

Af
Af Joachim Fabricius

Med seks point i bagagen efter efterårssæsonens to første kampe var der stor optimisme i AFK-truppen forud for lørdagens hjemmekamp. Desværre voksede træerne ikke ind i himlen denne lørdag, hvor hjemmeholdets talrige fejl dannede baggrund for slutresultat 4-3 til BSF.

Modsat de forudgående kampe så AFK rent faktisk presset ud denne lørdag: Gæsterne stod i hvert fald for størstedelen af chancerne i de første 20 minutter, så det lå ikke ligefrem i luften at Allerød ville vinde.

Ikke desto mindre havde hjemmeholdet en kort periode med momentum efter en halv times spil, og i det 38. minut blev Dino Karjasevic spillet fri foran feltet, hvor angriberen først kunne sætte en forsvarer af og dernæst score til 1-0.

Gæsterne reagerede prompte, og bare to minutter senere var udligningen til pausestillingen 1-1 en realitet.

Anden halvleg blev en decideret rodet affære fra Allerøds side, og oven i det var det ikke alle kendelser der gik hjemmeholdets vej. Efter 58 minutter bragte gæsterne sig foran på et straffespark, der fik hjemmeholdet til at slå ud med armene.

Herefter var det Allerøds tur til at brillere: Minuttet efter blev Sebastian Ysbæk spillet fri foran mål, hvorfra angriberen kvitterede med udligningen til 2-2.

Herefter faldt begivenhederne decideret uheldig ud for hjemmeholdet: Ti minutter senere kunne gæsterne atter bringe sig foran ved scoringen til 3-2, og minuttet efter måtte Allerøds Martin Drescher forlade banen med et rødt kort.

Hvor sort det nu end så ud, lykkedes det alligevel Dino Karjasevic at udligne til 3-3 efter 75. minutter. Luften gik dog langsomt af ballonen hos det fysisk pressede hjemmehold, og det gule kort til anfører Mark Parrish kort efter blev dråben, der fik bægeret til at flyde over: Med to mand i overtal kunne BSF efter 86 minutter lukke kampen med scoringen til 4-3.

Ifølge træner Dennis Foss var BSF et af de hold, det havde været vigtige at slå:

“Vi ved, at de også kommer til at spille med i toppen. Derfor ville det være af stor betydning, hvis vi kunne tage fem points afstand fra dem i tabellen,” lød det fra træneren, der nu i stedet må affinde sig med at være ét point bagefter BSF.

Allerød FK spiller igen lørdag 9. september på udebane mod Farum BK på Farum Park.

Publiceret 04 September 2017 09:59

SENESTE TV