Lynge fortsat ubesejret efter tredje kamp

Weekendens 3-1 sejr over Brødeskov IF var den tredje sejr i streg for oprykkerne fra Lynge-Uggeløse IF

Af
Af Joachim Fabricius

Som oprykkere har LUI efterhånden vist sig mere end værdige til at spille i Serie 3. Lørdag formiddag gæstede Lynge Brødeskov Stadion, hvor gæsterne for første gang i efterårssæsonen kom på glat is.

Holdet klarede dog atter skærene, og med en 3-1 sejr ligger LUI fortsat nummer ét i serien.

For første gang i efterårets tre kampe, så Lynge ud til at være klar fra startfløjtet: I forsvaret tog gæsterne sig af de lange bolde, som hjemmeholdet forsøgte at slå frem i banen, og opspillet foregik herefter langs jorden. LUI blev dog først for alvor farlige i det 27. minut, hvor Christoffer Viktor steg til vejrs på et hjørnespark og headede bolden i mål til 1-0.

Åbningsmålet skabte momentum for gæsterne, og bare to minutter efter var den gal igen: Lynges Morten Olsen blev nu sendt i dybden, og på egen hånd kunne han gøre det til 2-0.

Kampen døde herefter ud på chancefronten, og blussede først op efter pausen, hvor både Daniel Göransson og Morten Olsen hver især fik muligheden alene overfor keeperen, desværre uden mål til følge.

Mens gæsterne manglede den sidste skarphed i angrebet til at lukke kampen, reducerede hjemmeholdet til 1-2 efter 70 minutter.

Nu gik der panik i den, og havde det ikke været for Lynges målmand Magnus Christiansens redninger, var gæsterne nok taget hjem med en lang næse. I hvert fald fik hjemmeholdet ikke lov at udligne, og i det 85. minut kunne Morten Olsen i stedet lukke kampen med scoringen til 3-1.

“Vi mangler skarphed i offensiven, og af en eller anden grund ender vi med at stå helt tilbage på banen. Vi skulle have lukket den tidligere,” lød det fra træner Martin Jespersen efter kampen.

Lynge spiller igen lørdag 9. september klokken 13.00 på hjemmebane mod IS Skævinge.

Publiceret 04 September 2017 10:01

SENESTE TV