DEBAT:

Opfordring til Vores Allerød

Byrådsmedlem John Jensen, Nye Borgerlige

Kære Vores Allerød.

De næste par måneder indeholder to spændende elementer, når man interesserer sig for vores fælles kommunes fremtid. Nemlig de kommende budgetforhandlinger og naturligvis det kommende kommunalvalg.

I Nye Borgerlige har vi stor respekt for jeres vilje til at blive en del af det kommende byråd og ikke mindst jeres kompetente sammensætning af personer. Vi har selv prøvet det.

Nye Borgerlige vil derfor opfordre jer til allerede nu at være med til at tage et ansvar for de kommende budgetforhandlinger. Således kunne det være meget spændende om Vores Allerød 'på sidelinjen' tog del i forhandlingerne ved at fremsende og fremlægge jeres oplæg til det kommende budget. Dette kunne måske virke inspirerende for alle parter i budgetforhandlingerne, og det vil være ærgerligt, såfremt dele af Vores Allerøds politik først kan gavne borgerne i vores kommune ved budgetforhandlingerne for år 2019.

Nye Borgerlige fremsender gerne det Excel ark der tager udgangspunkt i borgmesterens budgetforslag. Hos Nye Borgerlige er vi overbeviste om, at jeres spidskandidat Viggo Janum uden problemer kan tage 'ansvar' for det – i det han jo sidste år var med til at præsentere Nye Borgerliges budgetoplæg og tidligere ligeledes har taget del i budgetarbejdet i såvel DNA som Venstre.

I siger bare til såfremt I ønsker det nævnte materiale, og vi tager ligeledes gerne et konstruktivt møde med jer – således vi i fællesskab kan sikre den bedste politik og det bedste budget for vores borgere i Allerød Kommune med start allerede i budget 2018.

Publiceret 04 September 2017 09:30

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV