Ny træner for Sigma Swims andethold

Christoffer Emil Jørgensen er ansat som ansvarlig træner

Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød kan i en pressemeddelelse med stor glæde meddele, at Christoffer Emil Jørgensen fra den 1. oktober er ansat som ansvarlig træner for startfællesskabets 2.-hold, som primært vil bestå af juniorsvømmere. Ud-over ansvaret for 2.-holdet vil Christoffer også få til opgave at assistere Sigma Swims kommende 1.-holds træner.

Christoffer Emil Jørgensen er 30 år og kommer fra en stilling i Hovedstadens Svømmeklub. Her har han siden 2012 været talentudvikler med ansvar for årgangssvømmerne samt udvikling og implementering af klubbens langsigtede udviklingsplan.

Tidligere cheftræner

Han har således været stærkt medvirkende til, at Hovedstaden har fået den stærke po-sition, som klubben har i dag inden for dansk årgangssvømning. Resultaterne er opnået via en dygtig kobling mellem teknisk fokus, procesorienteret udvikling og den rette mængde træning.

Derudover har Christoffer haft tæt samarbejde med klubbens øvrige trænere på både 1.- og 2.-holdet og har derigennem været indover senior- og juniortræningen i Hovedstaden også.

Tidligere har Christoffer Emil Jørgensen været talentudvikler i Farum Svømmeklub, og 2007-2011 var han ansat i Sigma Swim som cheftræner for Sigma 3 Birkerød, og det sidste år som assisterende træner for juniorsvømmerne på Sigma 2.

Christoffer har taget DIF's diplomtræneruddannelse og har desuden gennemført en lang række supplerende kurser.

Sigma Swim glæder sig til at byde Christoffer velkommen som en del af klubbens erfarne team.

jbe

Publiceret 08 September 2017 08:15

SENESTE TV