Pizzabagning i bymidten skabte madglæde

GoCook-bussens besøg i Kvickly Allerød blev et stort tilløbsstykke

Af
Af Kristina Pihl

Humøret var højt og ambitionerne store, da Kvickly Allerød mandag fik besøg af GoCook-bussen. Her skulle elever fra 5. klasse på Kratbjergskolen afdeling Ravnholt lave deres egne pizzaer - pizzaer som efterfølgende blev til smagsprøver til de forbipasserende.
Missionen med projekt GoCook er at skabe den første generation af børn og unge, der er bedre til at lave mad end deres forældre.
Pankas efter aflysninger: Ingen kommentarer
Ole Bigler, der er varehusdirektør i Kvickly Allerød, overværede selv Kratbjergskolens pizzabagning. Han var glad over, at projektet blev så stort et tilløbsstykke.
Sara Secher, 10, og Sebastian Kolodny Tvillinggaard, 11, var to af de elever, der var med til at bage pizza. De var begge begejstret for projektet.
Fik du læst: Gildet besøgte Plejecenter Skovvang
“Jeg synes, det er rigtig sjovt at bage pizza. Det er også sjovt at give det videre til folk, der synes, det smager godt,” lyder det Sara Secher, og Sebastian Kolodny Tvillinggaard bakker op: “Det er sjovt at gøre andre glade”, fortæller han.

Sara Secher og Sebastian Kolodny Tvillinggaard bagte deres egen pizza med hytteost, squash og hvidløg. Foto: Kristina Pihl

Sara Secher og Sebastian Kolodny Tvillinggaard bagte deres egen pizza med hytteost, squash og hvidløg. Foto: Kristina Pihl

Publiceret 13 October 2017 07:00

SENESTE TV