Politiet søger vidner efter anholdelser i Blovstrød

De to mænd, der 12. oktober blev anholdt i Blovstrød, har relation til rocker- og bandemiljøet, oplyser Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser vidner i forbindelse med sagen, hvor politiet torsdag aften 12. oktober anholdt en mand på 21 år og en mand på 19 år på Kongevejen ved Blovstrød efter en biljagt. De to mænd blev sigtet for drabsforsøg og våbenbesiddelse, og de blev fredag varetægtsfængslet.

Politiet oplyser, at de to mænd har relation til rocker- og bandemiljøet, og at de i forbindelse med anholdelsen var kørende i en koksgrå VW Polo af nyere årgang påsat nummerplader med reg.nr. FC47841.

Nordsjællands Politi søger vidner, der kan have set bilen torsdag 12. oktober 'om aftenen i og omkring Allerød - og tillige, hvis man har set bilen i samme område i perioden fra tirsdag 10. og frem til torsdag 12. oktober', skriver politiet i en pressemeddelelse.

Pressemeddelelsen fortsætter:

'Da det kom til politiets kendskab i begyndelsen af uge 41/2017, at der muligvis var en latent konflikt mellem forskellige grupperinger, er politiet også interesseret i, hvis man har set bilen andre steder som f.eks. i Helsingør, Nivå, Hillerød eller København.'

'Efter at det kom til politiets kendskab, har politiet efterforsket sagen, men iagttagelser fra borgere kan muligvis være vigtige for at belyse sagen i fuldt omfang. Har man oplysninger til sagen, kan man kontakte Nordsjællands Politi på tlf. 114,' slutter pressemeddelelsen.

Publiceret 15 October 2017 19:20

SENESTE TV