Femte sejr på stribe til AFK

LUI er fortsat tophold, mens Blovstrød ligger sidst

Efterårets trediesidste kamp for AFK i Sjællandsserien blev spillet i Allerød Idrætspark lørdag 14. oktober mod Herlev, og Allerød sikrede sig den femte sejr på stribe med resultatet 3-2. Med resultatet ligger Allerød på en delt førsteplads i rækken.

Kampen startede som lyn og torden for Allerød, idet der kun lige godt og vel var gået to minutter, før Sebastian Ysbæk sparkede hjemmeholdet i front med et velplaceret skud fra kantent af feltet.

Stillingen ved pausen var 1-0. Herlev udnyttede et straffespark til 1-1 i det 67. minut, og derefter var der hele fem kort og et straffespark til AFK, som blev sat ind til 2-1.

I det 80. minut bragte Allerød sig foran 3-1, og sejren var dermed i hus - selvom Herlev bragte lidt spænding tilbage i kampen med en reducering til 3-2.

Allerød FK møder næste gang Lundtofte BK på hjemmebane, det sker lørdag 28. oktober kl. 13.00.
I serie 3 spillede LUI 14. oktober 1-1 mod FIF Hillerød - og er fortsat helt i top. Lynge møder næste gang ude Vejby/Tisvilde 28. oktober kl. 13.30.

I serie 3 blev Blovstrød taberdømt 14. oktober, hvor holdet skulle have mødt Bagsværd. Blovstrød ligger sidst i rækken med 3 point for 9 kampe.

Publiceret 16 October 2017 15:30

SENESTE TV