Jubilæum:

50 årig hædret og fejret

Mange til jubilæums-arrangement i Blovstrød IF

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Mange mødte frem for at hædre og fejre Blovstrød IF, da foreningen havde 50 års jubilæums-arrangement 4. november.

Borgmester Jørgen Johansen sagde stort tillykke.

“50 år? Det er jo helt fantastisk. Ja, 50 år med frivillighed, engagement og aktiviteter, der bidrager med værdi, både til lokalsamfundet og for den enkelte. Og særligt frivilligheden er drivkraften i ethvert samfund. For det er den, der skaber sammenhængskraft og tillid. Den udfolder sig mellem mennesker og skabes sammen i fællesskabets ånd. Derfor vil jeg gerne bruge lejligheden til at anerkende, at vi har mange frivillige borgere, som bruger tid på at gøre noget sammen med og for andre i Allerød Kommune,” sagde borgmesteren og fortsatte:

“Jeg er rigtig glad for, at I som forening skaber så meget aktivitet for kommunens børn, unge og voksne. Jeg er glad for, at I her passer på hinanden og hjælper hinanden. Og jeg er ikke mindst glad for, at I er med til at gøre Allerød Kommune til et godt sted at bo for alle.”

Der var mange aktiviteter i forbindelse med markeringen af Blovstrød IF’s 50 års jubilæum. Foto: Flemming Nyberg

Der var mange aktiviteter i forbindelse med markeringen af Blovstrød IF’s 50 års jubilæum. Foto: Flemming Nyberg

Det lokale fyrtårn

Også formanden for Blovstrød IF, Poul Møller Hansen, holdt tale, og han fastslog, at stiftelsen af Blovstrød Idrætsforening var en følge af udbygningen af Blovstrød og det stigende befolkningstal.

“Blovstrød Idrætsforening samler fodbold, håndbold, gymnastik, tennis, badminton, atletik og skydning, og ligeledes tilbydes outdoor fitness og tumlebane for børn op til otte år. Blovstrød Idrætsforening har gennem alle årene lagt vægt på motion og
samvær, og foreningen står som det lokale fyrtårn - det er her man mødes og stifter venskaber og bliver en del af det lokale samfund,” sagde Poul Møller Hansen og fortsatte:

“På trods af vægten på motion, har foreningens afdelinger gennem årene stået for udklækning af en lang række talentfulde idrætsudøvere, som har klaret sig flot både nationalt og internationalt - her kan nævnes Eva Fjellerup og Pernille Svarre, Lotte Friis og Carsten Jørgensen. Til denne række kan føjes Jesper Hvidtved, som gjorde det flot som triatlet, og lige nu gør Blovstrød Løverne med Anna Emilie Møller i spidsen det overordentlig flot i løbedicipliner.”

“I Blovstrød Idrætsforening arbejder vi nu på at forberede os på fremtiden, med udbygningen af Blovstrød med mange nye boliger, som når den er afsluttet vil øge indbyggertallet med mere end 60 procent.”

“I vores forberedelse til de nye udfordringer vil vi med hjælp fra DGI Nordsjælland gennemføre et foreningsudviklingsforløb, og det gennemføres med økonomisk støtte fra Sjællandske Mediers fonde. Der skal rettes en stor tak til Sjællandske Mediers fonde, som foruden at støtte foreningsudvikling med 2.000 kr. også har givet 8.000 kr. til køb af rekvisitter til tumlebaner/idræt for børn op til 8 år.”

“Der skal desuden rettes en tak til Allerød Kommune, der ved Kultur- og Idrætsudvalget har støttet dagens aktiviteter i hallen med 8.000 kr. Vi skal ligeledes takke Allerød Kommune for at stille faciliteter til rådighed for Blovstrød Idrætsforening, sagde Poul Møller Hansen.

Erling Petersen - tidligere halinspektør og nuværende byrådsmedlem for Blovstrød Listen, havde guldbryllup samme dag, men nåede alligevel at holde tale og give en check på 1.000 kr. til BIF's ungdom.

Publiceret 06 November 2017 14:39

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV