Clara Boa står på mål for de unge

Et ungehus og bedre miljø er blandt mærkesagerne for ung konservativ kandidat

Af
Af Anne Lønstrup

“Min største mærkesag er helt klart at samle op omkring ungeområdet. Der skal være noget mere for de unge over 18 år i Allerød. Et sted at gå hen for at dyrke sport, udfolde sig kunstnerisk, musisk, og på anden måde kreativt. Men også et sted at lave lektier og være sammen med sine venner,” siger 18-årige Clara Boa, som stiller op for de konservative til byrådet i Allerød.

Hun har boet i kommunen i 16 år, og erklærer, at Allerød er en “superdejlig kommune”, men også at der selvfølgelig er ting, som kan forbedres, og der har Clara Boa udover ungeområdet udset sig miljø og byliv som sine fokusområder.

“Jeg vil gerne arbejde for, at vi bliver bedre til at passe på vores natur og miljø. Jeg har selv deltaget i miljøkampagner, der opfordrede folk til at gøre mængden af skrald mindre og til at holde miljøet pænt og rent. Det mener jeg er meget vigtigt.”

“Så ønsker jeg, at Lillerød Bymidte bliver et samlingspunkt for alle her i kommunen. Der skal være noget mere liv for folk i alle aldre, og det kunne vi f.eks. skabe med alt fra debatter til fodbold- eller basketturneringer og til shoppingaftener,” siger hun.

Clara Boa passer foruden gymnasiet et job som ridelærer på Stutsborg Rideskole. Hendes chef gennem fem år på rideskolen, Marie Kirk, som selv sidder i byrådet, var også den, der opfordrede Clara Boa til at stille op som politiker.

“Hun spurgte mig, fordi hun synes, jeg har nogle kompetencer, som Konservative kan bruge. Jeg har bl.a. erfaring som tutor på gymnasiet og har taget et unglederkursus via Allerød Idrætsunion, og så er jeg en åben person, der er god til at snakke med alle mennesker,” siger Clara, der på sigt vil søge ind på dyrlægestudiet.

Publiceret 13 November 2017 14:27

SENESTE TV