Jørgen Johansen:

K-gruppen skal have vendt situationen

“Vi skal have vendt den situation, der er nu er tale om,” siger borgmesteren

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

"Vi har været så godt som enige i byrådet siden 2015, hvor der er blevet vedtaget en kommuneplan og en lokalplan, så i den situation, der nu er opstået, må vi lige have os en snak i den konservative gruppe.”

Det siger den konservative borgmester i Allerød, Jørgen Johansen, efter at et flertal i Økonomiudvalget bestående af Miki Dam Larsen, Socialdemokratiet, Jesper Hammer, Nye Borgerlige, Nikolaj Bührmann, SF, John Køhler, Borgerlig Velfærd, og Klaus Fisker, Radikale Venstre, i dag har indstillet til byrådet, at der ikke skal nedlægges paragraf 14-forbud mod et asfaltværk i Farremosen.

De konservative har tidligere meldt ud, at de ønsker at nedlægge et paragraf 14-forbud, hvis det er lovligt.

“Vi har nu fået et fuldt beslutningsgrundlag, og vi har hørt, hvordan vores politiske kolleger argumenterer. Det skal vi have vendt og reflekteret over i den konservative gruppe,” siger Jørgen Johansen.

Fra Erhvervsministeriet er der ikke kommet et svar i den konkrete sag, men Jørgen Johansen oplyser, at han telefonisk har fået oplyst af ministeren, at der kan forventes svar vedrørende Fingerplan-revisionen i 1. kvartal i 2018, og at ministeren ser vækst og udvikling som værende drivende for Fingerplanens spor 2.

null

Publiceret 14 November 2017 13:55

SENESTE TV