Borgergruppe stævner Allerød Kommune

Det sker med påklage om, at lokalplanen for Farremosen ikke er gyldig

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Borgergruppen bag 'En grøn kommune går i sort' har onsdag indgivet stævning mod Allerød Kommune, med påklage om at lokalplan 3-392 for Farremosen ikke er gyldig.

I stævningen står der bl.a.:

'Såfremt lokalplan 3-392 er ugyldig, vil byggetilladelse til 'virksomheder med særlige beliggenhedskrav' være udelukket, indtil der kommer klarhed over plangrundlaget. Tilsvarende vil det formentlig være ansvarspådragende for sagsøgte, hvis den alligevel giver byggetilladelse til 'virksomheder med særlige beliggenhedskrav', mens sagen om ugyldighed verserer, eller hvis lokalplanen findes ugyldig.'

“Vi kan se, at der ikke er politisk opbakning til at få undersøgt hele forløbet, endsige vente på svar på det brev, man enstemmigt beslutttede at sende, hvilket vi er total uforstående overfor. Derfor har vi nu ikke andre valgmuligheder end at stævne Allerød Kommune,” siger talsmand for 'En grøn kommune går i sort', Thomas Frisch. Han fortsætter:

“Når det så er sagt, håber vi til det sidste, at alle partier, til trods for de uenigheder, der måtte være, alligevel vil tage ansvar og trække paragraf 14, om ikke for vores skyld, så for Allerød, vores vand og fremtids skyld.”

null

Publiceret 15 November 2017 11:42

SENESTE TV