Bølge af villa-indbrud

De fleste indbrud har fundet sted i Blovstrød

Nordsjællands Politi har fået anmeldelse om en bølge af indbrud i villaer, hvoraf de fleste har fundet sted i Blovstrød.

På Vindbygårdsvej i Blovstrød blev et vindue i et gæsteværelse brudt op lørdag. Gerningsmanden har kun været i gæsteværelset, og intet mangler - måske fordi vedkommende blev forstyrret, da beboerne vendte hjem.

På Kløvervej i Blovstrød blev en terrassedør brudt op i perioden mellem 20. november og 26. november. Det er endnu ikke opgjort, hvad der måtte være stjålet.

En rude blev - ligeledes mellem 20.-26. november - knust i et soveværelse på Lundegårdsvej i Blovstrød. Der mangler smykker, oplyser politiet.

Mellem fredag og søndag er en terrassedør brudt op i en villa på Østervang i Blovstrød. Huset er gennemrodet, men det er endnu ikke opgjort, hvad der måtte være stjålet.

Endelig har der været indbrud i en villa på Parkvej i Blovstrød søndag. Et køkkenvindue er brudt op, og der mangler smykker.

Politiet har også fået anmeldelse om et indbrud i en villa på Ærtestensvej i Lynge mellem fredag og lørdag. Her er et vindue i et badeværelse brudt op, og der er stjålet smykker.

På Drejøvej i Lillerød er et vindue til et soveværelse brudt op mellem torsdag og søndag. Det kan konstateres, at der er stjålet et spejlreflekskamera.

Endelig oplyser politiet, at der er begået tyveri mod en bil på Slangerupvej i Lynge fredag mellem kl. 17.30-18.15. Højre forrude i bilen er knust, og der er stjålet dametasker.

Publiceret 27 November 2017 10:52

SENESTE TV