LB møder KMB 2010 i 1. divisions topopgør

Udsigt til et brag af en kamp i Lillerødhallen

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

LB har fået den bedst tænkelige start på den nye sæson efter oprykningen til 1. division. Tre sejre over Langhøj, Solrød 2 og Ikast er det blevet til og et enkelt marginalt nederlag til naboerne fra Værløse, hvor det desværre var stolpe ud for LB'erne.

De fire kampe har givet en gevinst på 8 points, hvilket placerer holdet på en aktuel 3. plads efter Langhøj og Ikast, der dog har spillet en kamp mere.

Mandag aften 4. december kl. 18.30 møder LB i Lillerødhallen ærkerivalerne fra KMB 2010, mod hvem klubben i årtier har haft mange spændende kampe, bl.a. om det danske holdmesterskab - og denne bliver med garanti ingen undtagelse. Gæsterne ligger på 5. pladsen kun et enkelt point efter LB, så en sejr er nødvendig for bevare status quo.

Der er kun tre kampe tilbage i efterårets grundspil, så derfor skal LB først og fremmest forsøge at fastholde det momentum, den overraskende gode sæsonstart har givet. Desuden er det en kendsgerning, at jævnbyrdigheden i toppen af rækken er så stor, at både LB og KMB 2010 sammen med Aalborg Triton og Ikast bejler til en plads i kvalifikationsspillet til badmintonligaen i næste sæson.

LB's sportslige målsætning er at slutte i top 4 efter oprykningen til 1. division.

Publiceret 28 November 2017 07:00

SENESTE TV