Jette Bill Hansen fra Lillerød er årets idrætsleder

Årets Idrætsleder 2017 blev kåret på DGI Nordsjællands årsmøde, og valget faldt på Jette Bill Hansen fra Lillerød Gymnastik

Af
Michael Braunstein

Jette Bill Hansen fra Lillerød Gymnastik blev overrasket og rørt over kåringen som 'Årets Idrætsleder 2017' på DGI Nordsjællands årsmøde tirsdag aften. Per Frost Henriksen fra DGI overrakte pris og hæder til Jette Bill Hansen.

Igen i år har bestyrelsen i DGI Nordsjælland måtte vælge mellem en lang række stærke kandidater til prisen som årets træner eller idrætsleder i Nordsjælland. Indstillingerne er kommet fra foreningskollegaer, der ønsker at anerkende den frivillige indsats hos kandidaten.

Bestyrelses-kollegaerne i Lillerød Gymnatik har indstillet deres formand til prisen, da de mener, at hun fortjener et stort skulderklap for sit frivillige arbejde. Med prisen følger udover æren 5.000 kr. som Jette Bill Hansen kan bruge sammen med sin forening eller sit hold.

Årets prisvinder er formand i sin forening, Lillerød Gymnastik, og har været det i mere end 10 år. Her yder Jette Bill Hansen et kæmpe stykke organisatorisk arbejde med at lede og vejlede de 58 ansatte trænere og hjælpetrænere. Jette Bill Hansen underviser selv, og hun er fantastisk til at spotte muligheder for nye hold, der kan tilgodese børn og voksne, også dem med specielle behov, hedder det i en omtale af prismodtageren.

Jettes Bill Hansens børn og barnebarn mødte op for at lykønske Jette, der blev både overrasket og rørt.

Jettes Bill Hansens børn og barnebarn mødte op for at lykønske Jette, der blev både overrasket og rørt.

Imponerende fremgang anerkendes

DGI arbejder for, at flere danskere skal være idrætsaktive. Det gør Jette Bill Hansen og Lillerød Gymnastik også.

'Jette Bill Hansen har som formand været med til at sikre sin forening en imponerende medlemstilgang, ved at være med, hvor de politiske beslutninger træffes, og samtidig have fingeren på pulsen med, hvad der rør sig i 'motionsdanmark'. Således har foreningen udviklet sig fra at have 652 medlemmer i år 2005 til at have 1.158 medlemmer i år 2016,' står der i en pressemeddelelse.

Frivillige trænere og ledere som Jette Bill Hansen løfter gør dag en kæmpe indsats for andre mennesker i Nordsjællands Idrætsforeninger. Det kræver en særlig profil at stå i spidsen for en forening eller et hold. Med prisen anerkender DGI Nordsjællands bestyrelse den uundværlige rolle, som Jette Bill Hansen og hendes frivillige kollegaer i Lillerød Gymnastik udfylder til stor glæde for mange af borgerne i Allerød Kommune og omegn.

Publiceret 29 November 2017 10:13

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV