DPA Microphones investerer i Storbritannien og Tyskland

Firmaet har taget næste større strategiske skridt

DPA Microphones har styrket distributionsnetværket gennem købet af den britiske distributør af professionelle audioløsninger Sound Network og etablering af en dedikeret salgsorganisation i Tyskland i samarbejde med DPA's nuværende distributør, Mega Audio.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

DPA's strategiske investeringer i disse afgørende markeder skal sikre en højere grad af nærhed til forhandlere og kunder med henblik på at løfte salget af danskproducerede kvalitetsmikrofoner til det professionelle segment, hvor DPA's brand og produkter har været forbundet med kompromisløs kvalitet i de seneste 25 år.

Positive erfaringer

”Efter en god forretningsmæssig og organisatorisk udvikling i DPA i de senere år har vi nu taget det næste større strategiske skridt og etablerer egne salgsorganisationer på de vigtige britiske og tyske markeder. Det skal bidrage til at accelerere væksten i de kommende år, hvor vi vil trække på vores positive erfaringer fra den succesfulde etablering af egen salgsorganisation i Nordamerika,” siger Kalle Hvidt Nielsen, CEO i DPA.

DPA investerer løbende i produktudvikling af professionelle mikrofoner og tilbehør af den højeste kvalitet, som sætter nye standarder for lyd og kvalitet på tværs af underholdnings-, nyheds- og musikindustrierne.

På den baggrund har virksomheden øget omsætningen med 52 procent og driftsresultatet med 85 procent de seneste tre regnskabsår. Derudover er DPA's ledelse og organisation blevet styrket, ligesom produktionen i Asnæs er blevet optimeret.

“Med vores indgående kendskab til de britiske og tyske markeder og mangeårige relationer til de yderst kompetente medarbejdere i Sound Network og fra Mega Audio er vi helt sikre på, at denne strategiske investering vil give os den nødvendige salgsmæssige styrke til at accelerere væksten og skabe et større og stærkere DPA med endnu tættere forbindelse til forhandlere og kunder,” siger Kalle Hvidt Nielsen.

jbe

Publiceret 01 December 2017 15:30

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV