Over 300 til koncert med Livgardens Musikkorps

Tak for godt samarbejde og naboskab, sagde borgmester Jørgen Johansen

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Mere end 300 mødte frem til den gratis koncert med Livgardens Musikkorps og Cæcilie Norby 1. december i Lillerødhallerne. Og de fik en flot musikalsk velkomst af Allerød Blæs fra Allerød Musikskole.

I forbindelse med koncerten takkede borgmester Jørgen Johansen alle medvirkende og fremmødte.

“Det er nu syvende gang, vi har fornøjelsen af, at Livgardens Musikkorps spiller her i Lillerødhallerne. Så man kan roligt sige, at det er én af Allerøds stolte traditioner ved vintertid. Men det er faktisk første gang, vi får Musikkorpset til at spille julen ind for Livgardens naboer – og mon ikke der bliver både julestemning, musikglæde og vellyd,” sagde borgmesteren og fortsatte:

“Jeg må simpelthen dele min begejstring over, at vi i aften får fornøjelsen af at opleve én af Danmarks største jazzsangere, Cæcilie Norby. Jeg er sikker på, at med Cæcilie Norbys udtryksfulde vokal venter der en smuk aften.”

“Til aftenens koncert har vi samtidig fornøjelsen af at opleve den japansk-danske dirigent, Martin Nagashima Toft, der debuterede i sommeren 2014 med succes som musikalsk leder ved Deutsche Opera Berlin - og som både før og siden har dirigeret opera i adskillige europæiske operahuse. Med Martin Nagashima Toft er både solist, orkester og ikke mindst publikum i gode hænder.”

Jørgen Johansen benyttede lejligheden til at takke Livgarden både for godt samarbejde og godt naboskab gennem årene.

“Begge dele sætter vi stor pris på i Allerød Kommune,” sagde borgmesteren.

Foto: Allerød Kommune

Foto: Allerød Kommune

Publiceret 04 December 2017 13:24

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV