Drive In Bio arbejder med planer om en stor musikalsk event 4. august 2018.

Drive In Bio arbejder med planer om en stor musikalsk event 4. august 2018.

Stor musikalsk event på vej i Drive In Bio

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

En stor musikalsk event er på vej i Drive In Bio 4. august 2018: Biografen opererer med at sælge i størrelsesordenen 4.000 billetter, og at der på dagen vil være musik fra kl. 12-24.

I ansøgningen til Allerød Kommune om tilladelse til at gennemføre eventen fremgår det, at det er planen, at der fra kl. 12-17 vil være DJ-underholdning, og at der fra kl. 17-24 skal optræde kunstnere live. Der er tale om en bred vifte af populære danske kunstnere, hvor hovednavnene vil være Morten Breum & KESI, oplyses det.

Teknik- og Planudvalget tog på sit møde 5. december en orientering om arrangementet til efterretning. I dagsordenen oplyses det, at den kommunale sagsbehandling primært omfatter minimering af gener fra støj og trafik.

Drive In Bio har koblet professionelle firmaer på til håndtering af sikkerhed, logistik og lyd, ligesom man er i dialog med omkringboende, politi og trafikselskaber, oplyses det. Det fremgår også, at biografen ønsker at holde arrangementet som en enkeltstående begivenhed, der kan evalueres og danne grundlag for en evt. ansøgning om en permanent tilladelse.

Publiceret 07 December 2017 08:00