Så sejt:

De yngste basketspillere træder ud af de ældres skygge

ALBA U10 Gorillas kan gå på juleferie som ubesejret. Dermed træder de ud af skyggen fra det stærke U12-hold

Efter en fantastisk første halvdel af sæsonen, kan ALBA U10 Gorillas træde en smule ud af skyggen af det stærke U12 ALBA hold og overvintre som ubesejret.
I det daglige kan det godt være svært at hamle op med det stærke U12 hold i ALBA, der har vundet alt de sidste par år, og netop er blevet inviteret til de officielle nordiske mesterskaber Stockholm - men nu begynder U10 at rykke på sig.
 
Fik du læst: Efterlyst kvinde tog sig en lur i kælderen
“Vi oplevede sidste år en kæmpe tilgang af spillere, og det var glædeligt, men vi havde dog svært ved at træne effektivt med så lidt plads og så mange børn”, fortæller holdets trænere, der dog fandt en udvej på problemet.
De to trænere, Alan Dickerson og Lars Hejn Kristensen valgte nemlig at låne et lille hjørne af hallen, mens et andet ALBA hold trænede. Her blev der så tilbudt en Open Gym for de U10-spillere, der gerne ville lidt mere med deres basket. Det blev en kæmpe succes henover sommeren, og de to trænere oplevede, at de spillere, der deltog i den specielle træning både fik en bedre basket-forståelse og udbygget deres individuelle teknik og holdspil.
Den forbedring har så givet pote på banen, senest i sejren over Falcon på 36-19. Holdet har i den første halvdel af sæsonen vundet seks ud af seks kampe og har en overbevisende målscore på 183-80.
hhs

Publiceret 14 December 2017 11:50

SENESTE TV