Se video:

Fodboldtalenter hædret af Jyske Bank

Linnea Pollas og William Stolle fra LUI Fodbold fik flotte ord med på vejen, da de modtog Jyske Banks Talentpris

En af de traditioner, som vanen tro afslutter sæsonen i LUI Fodbold, er uddelingen af årets Jyske Bank Talentpris. En pris, der er blevet delt ud siden 2009 og som gives til en talentfuld drenge- og pigespiller i klubben.
I år tilfaldt prisen U14-spilleren William Stolle og U16-spilleren Linnea Pollas. Begge spillere var blevet indstillet af deres trænere til et udvælgelsesudvalg i LUI Fodbold, som derefter vurderer, om spillerne lever op til de egenskaber, som gør dem værdige til at modtage talentprisen.
Læs også: Se billederne: Blovstrød Løverne lagde græs til de østdanske mesterskaber
I år var det let for udvælgelsesudvalget at vælge de to spillere til den ærefulde pris, da begge spillere har fået meget flotte ord med på vejen fra deres trænere.
“De er begge en værdig ambassadør for LUI Fodbold og har potentiale til at nå endnu længere, da de er stræbsomme i forhold til egen fodboldmæssig udvikling. De er en god rollemodel for andre fodboldspillere i LUI Fodbold og ikke mindst en god kammerat. Og så leverer de ekstraordinære præstationer både til kampe men også til træning. Kort sagt er de en spiller LUI Fodbold kan regne med”, lød nogle af ordene.
Fik du læst: SuperBrugsen ønskede glædelig jul på Lyngehus
Lars Johnsson, der er formand i LUI, glæder sig over, at klubben kan hædre deres talenter.
“Det er mig en stor glæde, at vi endnu engang har mulighed for at uddele denne prestige fyldte pris til to talentfulde spillere i LUI Fodbold. Jeg vil gerne rette en stor tak til Jyske Bank, Allerød, for at give os denne mulighed igen i år. Det sætter vi stor pris på”, sagde han ved overrækkelsen af talentprisen, der fandt sted ved klubbens årlige sæsonafslutning i børne- og ungdomsafdelingen.
De to prismodtagere fik udover æren også en erindringspokal samt et gavekort til Jyske Bank på 1000 kroner til Intersport Allerød.
hhs
Se video fra uddelingen af Jyske Bank Talentprisen her: 

null

Publiceret 19 December 2017 05:30

SENESTE TV