Modelfoto

Modelfoto

Far troede, der havde været indbrud på datterens værelse - men det grønne stads på væggene viste sig at være...

Af
Martin Warming

Martin Warming

Man skal som bekendt høre meget, før ørene falder af, og mon ikke betjentene hos Nordsjællands Politi har trukket bare en lille bitte smule på smilebåndet over den her historie?
Hvis du har børn, så kommer det næppe som en overraskelse for dig, at ungernes værelser engang imellem kan ligne noget, der er blevet raseret af en tornado. Sådan et værelse kom en far i Lynge hjem til mandag eftermiddag. Han troede dog ikke, at der havde været en tornado på spil men derimod en indbrudstyv. Tingene flød nemlig i mistænkelig grad på datterens værelse, ligesom der var smurt noget mærkværdigt stads ud på væggene.
"Især det grumsede stads på væggene skabte undren og talte for, at der havde været uindbudte gæster på besøg, men også rodet vidnede om, at en indbrudstyv muligvis havde haft travlt med at lede efter værdier. Faren ringede derfor til os og fortalte om situationen, og vi aftalte, at vi ville komme ud senere og lede efter spor, som vi altid gør efter indbrud i private hjem", skriver Nordsjællands Politi i et opslag på Facebook.
Læs også: Blovstrød-røveriet: Anholdte også sigtet for røveri i Gentofte
Men inden politiet nåede at sende en vogn af sted, ringede faren tilbage med en ny melding.
"Det mærkværdige snask på væggene viste sig at være blendet frugt, og farens bedste bud var, at en gammel smoothie havde ligget på værelset og gæret, indtil beholderen havde givet efter for trykket og sprøjtet frugt ud på alle væggene. Og den megen rod på værelset skyldtes så altså ikke en indbrudstyv, der havde ledt efter værdier – der var bare en anelse rodet på datterens værelse. Der var derfor ingen grund til, at vi kom forbi alligevel, men heldigvis havde vi nogle andre opgaver liggende, som vi kunne kaste os over i stedet," skriver politiet i sit Facebook-opslag.

null

Publiceret 11 January 2018 16:21