Temafoto.

Temafoto.

DEBAT:

Svømmeundervisningen til skoleelever skal tilbage i Allerød Kommune!

Nels Rasmussen, Vinkelvej 46, 3540 Lynge

Fra skoleårets start 2016 besluttede det lille byrådsflertal (Konservative, Venstre, Blovstrødlisten, DF og Lea Herdal) sig for, at der skulle spares 240.000 kr. til buskørsel til svømmeundervisning til alle kommunens skoleelever.

Det er usselt at man i en kommune, som er en af de kun fem kommuner, der betaler til udligningsordningen, mener man ikke har penge til at sende dine skoleelever til svømning. I hvor mange af de kommuner, der modtager udligning, er dette også sparet væk? Sikkert ikke mange!

I forbindelse med tiltræden af den nye kommunalbestyrelse må man håbe, de kommer til fornuft og genindfører svømmeundervisning til samtlige skoleelever i Allerød!

Hvordan hænger en sådan besparelse overhovedet sammen med, at den tidligere borgmester udtalte inden han gik af: "Vi har cirka 140 mio. kr. i kassen lige nu, så vi kan godt tage de 1,5 mio. kr. op i den konkrete sag."

Det var så penge til sikring af et kryds. Som sædvanlig er Allerød Kommune en økonomisk rodebutik, hvor der spares i bund, men bruges penge på projekter, som politikerne kan positionere sig på!

Publiceret 30 January 2018 18:42