Temafoto.

Temafoto.

Varmtvandsbassin ventes klar i sommeren 2019

Der er foretaget tilretninger for at mindske anlægsomkostningerne

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Det nye varmtvandsbassin på Engholm Plejecenter forventes at være klar i sommeren 2019.

Det oplyses i dagsordenen for mødet i Kultur- og Idrætsudvalget 5. marts, hvor udvalget tog en orientering om projektet til efterretning.

Selve byggesagen er forankret i Sundhed-, Velfærd- og Beskæftigelsesudvalget, mens den fremtidige brug og drift af bassinet er forankret i Kultur- og Idrætsudvalget, oplyses det i dagsordenen.

På byrådsmødet 21. december 2017 besluttede byrådet at annullere det afholdte totalentrepriseudbud. I stedet færdigprojekteres byggeriet og udbydes i hovedentreprise for at minimere usikkerhederne i projektet, fremgår det.

Læs også: Vedtaget: 10 mio. kr. mere om året til kernevelfærd

I dagsordenen kan man også læse, at de kommende brugere er blevet spurgt til deres forventninger til den fremtidige brug. 'De ønsker, som ikke øger anlægsøkonomien, er forsøgt indarbejdet i projektet, men bl.a. ønsket om øget bassinstørrelse i forhold til den politiske beslutning og et bassin på 5 x 8 meter er der ikke arbejdet videre med af hensyn til økonomien', oplyses det.

Det fremgår af dagsordenen, at der er foretaget mindre tilretninger for at mindske anlægsomkostningerne, bl.a. er bassinet nu projekteret som et rektangulært bassin frem for den oprindelige form.

Det forventes, at projektet kan udbydes til april, og at projekt og indkomne bud kan forelægges før sommerferien samtidig med frigivelse af de resterende anlægsmidler.

Publiceret 17 March 2018 05:15