Skulle man have interesse for skydesporten, er man velkommen i Lynge Skytteforening. Se mere på lui.dk. Pressefoto

Skulle man have interesse for skydesporten, er man velkommen i Lynge Skytteforening. Se mere på lui.dk. Pressefoto

Lynge-skytter ramte plet

Skytterne har gjort rent bord og glæder sig over resultatet

Lynge Skytteforenings pistol divisionsskydningshold har efter seks runder og en finale i Nordsjællands divisionsskydning gjort rent bord.

På suveræn vis havde skytterne inden vinterpausen sikret sig et komfortabelt forspring ned til de nærmeste forfølgere. Og efter nytår fulgte de velskydende pistolskytter den gode tendens fra før nytår. Vinderholdet skød totalt 7226 point, hvilket er 349 point mere end det nærmeste konkurrerende hold. De flotte point kunne havde bragt en sejr hjem i 3. division, men det må vente til næste sæson, hvor holdet rykker op i netop denne division.

Formand Christian Danekilde var vanligvis godt skydende til nordsjællandsmesterskaberne, hvor han vandt skydningen i sin klasse.

”Det er helt utroligt, hvad vi har præsteret, især når man tænker på, at vores baner godt kunne trænge til en grundig opdatering. Vi drømmer om at få digitaliseret vores setup, så vi følger trop med resten af de omkringliggende skytteforeninger”, siger cheftræner Leif Rasmussen i en pressemeddelelse.

logy

Publiceret 05 April 2018 13:15

SENESTE TV