Der var masser af mennesker og aktivitet i bymidten i Lillerød 18. maj. Foto: Michael Braunstein

Der var masser af mennesker og aktivitet i bymidten i Lillerød 18. maj. Foto: Michael Braunstein

SE BILLEDERNE:

Caribisk aften i Lillerød

Af
Af Michael Braunstein

Der var masser af mennesker i gaderne, aktiviteter overalt, gode tilbud, flot underholdning og fint vejr, da Allerød Handelsforening sammen med citymanager Susanne Karlsson arrangerede Open by Night i bymidten i Lillerød fredag 18. maj.

Temaet var caribisk, og der blev leveret caribiske toner af Hot'n'Spicy Steelband og Solens Sønner. Bymidten var fornemt pyntet op, og mange butikker havde sat særlige aktiviteter i søen, ligesom der var gode muligheder for at købe mad og drikkevarer.

Hos Jyske Bank trak racerkøreren Jason Watt og hans Ford GT mange til - det var et prægtigt syn at se bilen rulle ind på pladsen ved banken, og Jason Watt talte med alle og gav adskillige autografer.

Overfor hos Handelsbanken kunne man gætte med på, hvor mange balloner, der var anbragt i en bil. Det rigtige svar var 73, og i dén konkurrence vandt Peter Foged et gavekort på 500 kr. til butikker i bymidten, der er medlem af handelsforeningen. Samtidig betød antallet af indleverede svarkuponer, at Handelsbanken donerede 10.000 kr. til KlasseKampen.

Publiceret 22 May 2018 16:38