Claire Caspersen (til venstre) i Club Diva, der har ligget på tre forskellige adresser i bymidten i Lillerød.

Claire Caspersen (til venstre) i Club Diva, der har ligget på tre forskellige adresser i bymidten i Lillerød.

Club Diva lukker: "Det er med blødende hjerte"

Tøjbutikken drejer nøglen om på den fysiske del med udgangen af juni måned

"Det her er noget, vi gør med blødende hjerte - og med en stor, stor tak til alle vores kunder. Vi må bare erkende, at det er bedre at stoppe, når man selv kan, og inden man står med et underskud."

Sådan siger Martin og Claire Caspersen, der med udgangen af juni måned lukker deres tøjbutik Club Divas fysiske del på Allerød Torv, mens netbutikken kører videre. Ophørsudsalget er startet.

Parret anfører, at Club Diva har mange kunder udenfor kommunen, men at kundestrømmen forbi butikken på Allerød Torv ikke er stor nok til at opretholde en fysisk butik.

"Det er bare så ærgerligt, for vi vil hellere den personlige betjening," siger Martin og Claire Caspersen.

Club Diva startede på nettet og har ligget i Lillerød bymidte i fire år, på tre forskellige placeringer.

"Det handler om kundestrøm, omkostninger og tid for os. Egentlig har det ikke noget at gøre med huslejens størrelse, og det er heller ikke fordi, at folk kan få varerne billigere på nettet," siger Martin og Claire Caspersen og fortsætter:

"Vi ser en meget stor interesse for vores varer i vores netbutik, men mangler at flere handler i bymidten i Lillerød. Vi synes, at Lillerød er en fantastisk by med masser af gode butikker, og man kan få næsten det meste i byen. Men vil man gerne, at der skal komme mere liv i byen, vil det eneste rigtige være at lave en overdækning af Allerød Torv i stil med de tegninger, som de to arkitekt-brødre fra Lynge har foreslået. Derudover bør kommunen være med til at skabe et attraktivt handelsliv, hvis man ønsker en by, som er andet end blot et villakvarter."

"Vi er kede af at skulle træffe denne beslutning, for vi elsker vores kunder og vi vil komme til at savne alle de hyggelige stunder, men det skal også give mening."

Publiceret 23 May 2018 11:15