Klassevis udklædte 3.g'ere fra Allerød Gymnasium. Pressefoto

Klassevis udklædte 3.g'ere fra Allerød Gymnasium. Pressefoto

Højt humør hos afgangselever i Allerød

Sidste skoledag var festlig og farverig

Den ganske særlige stemning, som hviler over 3.g’ernes sidste skoledag, var også til stede i fredags, hvor 3.g’erne var nået til fejringen af, at nu er der ikke langt til målet om en studenterhue på hovedet.

Klassevis udklædt i stærke farver som rødt, grønt, gult, blåt og så fremdeles ankom 3.g’erne i højt humør og bragende solskin til skolen kl. 9.15. Jill og hendes kantineteam havde sørget for en lækker morgenmad til 3.g’erne og deres lærere, som var inviteret med til morgenbuffeten. Mange af 3.g’erne havde været længe undervejs, og lidt fast føde føltes derfor godt.

Herefter var det tid til næsten-studenternes traditionelle shows, som hele skolen var inviteret med til at overvære i ”badekarret”. Og igen i år var det imponerende, hvor meget talentudfoldelse der kom til udtryk i de festligt leverede shows og stærkt underholdende små film.

Skolen havde sat en 1. præmie på højkant for bedste optræden. 1. og 2.g’ere stemte via facebook, og vinderen blev 3.x, som vandt et gavekort til en pizza på et lokalt pizzaria til hele klassen, oplyser Allerød Gymnasium i en pressemeddelelse. logy

Publiceret 24 May 2018 05:30