Innovationsminister Sophie Løhde er hovedtaler, når Allerød Venstre holder grundlovsmøde. Pressefoto

Innovationsminister Sophie Løhde er hovedtaler, når Allerød Venstre holder grundlovsmøde. Pressefoto

Sophie Løhde taler i Lynge

Årets hovedtaler ved Allerød Venstres grundlovsmøde på Brønshøjgård

arrangement Innovationsminister Sophie Løhde bliver årets hovedtaler, når Allerød Venstre inviterer til grundlovsmøde tirsdag 5. juni.

Det var Sophie Løhde, som forhandlede overenskomster på statens vegne, og som senest var med til at præsentere Danmarks beredskab over for cyber-truslen.

Endvidere taler Allerøds nye borgmester Karsten Längerich (V) og journalist Mads Hussing, som er tidligere redaktør på Allerød Nyt, og nu er sportsreporter ved Frederiksborg Amts Avis.

Grundlovsmødet holdes for tredje år i træk på Brønshøjgård, Hillerødvej 70 i Lynge, hvor Marianne og Lars Jonsson endnu engang åbner haven og hejser Dannebrog.

Morgenkaffe og sangskat

Ved grundlovsmødet byder Venstre på morgenkaffe og brunch i haven fra kl. 9.30, mens musikken spiller. Selve mødet foregår kl. 10-12, hvor Sophie Løhde taler kl. 11. Ind imellem bliver der sunget af den danske sangskat med Olav B. Christensen , formand for Venstres byrådsgruppe, som forsanger.

"Alle er velkomne på festdagen for Danmarks folkestyre. Det er gratis at deltage, bordene er veldækkede, og vi sørger for god stemning," lover formand Niels Kirkegaard i en pressemeddelelse fra Allerød Venstre.

"Vi glæder os"

"Vi glæder os til at høre budskaberne fra ministeren, borgmesteren og redaktøren. Med god grund forventer vi stor opmærksomhed, fordi grundlovsmødet har udviklet sig til en tradition, og fordi Venstre har overtaget borgmesterposten i Allerød Kommune," fortsætter han.

Hvis vejrliget skulle drille på dagen, rykkes arrangementet indendørs i et moderne, opvarmet maskinhus.

jesl

Publiceret 24 May 2018 10:09