Der er masser af aktivitet på Allerød Tennisklubs anlæg i den kommende weekend.

Der er masser af aktivitet på Allerød Tennisklubs anlæg i den kommende weekend.

Stor tennis-weekend i Allerød

Søndag finder den traditionelle dyst mellem kommunens tennisklubber sted

Den kommende weekend er en stor én af slagsen, når det gælder lokal tennis: Lørdag spiller alle Allerød Tennisklubs tre senior herrehold hjemmekampe, og søndag finder den traditionelle dyst mellem kommunens tre tennisklubber sted.

Første kamp lørdag starter kl. 9.00 på Allerød Tennisklubs anlæg, og sidste kamp forventes afsluttet omkring kl. 16.00. For de morgenfriske serveres kaffe og rundtstykker. Senere serveres der øl og vand og frokost fra grillen.

Lokalopgør mod Hillerød

Fra kl. 9.00 spiller 1. holdet lokalopgør mod Hillerød. Holdet har fået en mindre god start på sæsonen og har brug for sejre for at rykke op i tabellen og væk fra en kedelig placering i bunden af rækken.

2. holdet møder Virum kl. 10.30. Holdet har som 1. holdet fået en skidt start på sæsonen og har behov for en sejr, inden holdturneringen går på sommerferie.

Fra kl 12.30 spiller 3. holdet mod Vedbæk. Her er situationen anderledes: 3. holdet har fået en godkendt start på sæsonen og kan med en sejr forsvare førstepladsen i deres pulje. Holdet blev dannet sidste år, hvor de vandt deres række efter en sæson med lutter sejre, og holdet er fortsat ubesejret.

Hæder og ære på spil

Søndag formiddag tørner kommunens tre tennisklubber sammen i den traditionelle kommunale turnering. Foruden flotte præmier er der masser af hæder og ære på spil på Allerød Tennisklubs anlæg.

Eftermiddagen byder på hele fire juniorholdkampe, startende fra kl. 12.00.

Alle interesserede er meget velkomne til at kigge forbi tennisparken og se spændende tennis, nyde det gode vejr og studere de smukke omgivelser og skulpturer.

Publiceret 31 May 2018 09:51