”I LUI Fodbold har vi fem værdier: Glæde, Respekt, Tryghed, Udvikling og Sammenhold. Efter LUI Dagen er jeg ikke i tvivl om, at de værdier lever i bedste velgående i klubben”, siger Lars Jonsson, der er formand i LUI Fodbold.

”I LUI Fodbold har vi fem værdier: Glæde, Respekt, Tryghed, Udvikling og Sammenhold. Efter LUI Dagen er jeg ikke i tvivl om, at de værdier lever i bedste velgående i klubben”, siger Lars Jonsson, der er formand i LUI Fodbold. Foto: Margit Friis, LUI

Glad formand: "LUI-dagen samler Lynge"

"En dag som denne har i høj grad samlet klubben og Lynge", siger en glad og taknemmelig formand for LUI Fodbold, Lars Jonsson

I lørdags fandt LUI-dagen sted, og som tidligere fortalt her på Allerødnyt.dk fik det rigtig mange mennesker forbi stadion i Lynge, hvor der både var masser af fodboldsjov, kampe, hoppeborg og ikke mindst fællesspisning med helstegt pattegris.

"Jeg ved ikke nøjagtigt, hvor mange, der var forbi, men fra klokken 12 til 21 var der hele tiden fyldt med liv og glade børn og voksne", siger Lars Jonsson, der er formand for LUI Fodbold, og foræller, at der deltog 180 mennesker i fællesspisningen om aftenen, hvor Carstens Dinér havde sørget for helstegt pattegris.

"Og vi fik da delt godt 250 slikposer til en masse glade børn", tilføjer Lars Jonsson, der ikke lægger skjul på, at han er både glad og taknemmelig for forløbet af LUI-dagen.

"Det var en fantastisk dag. Vores formål med at arrangere denne dag, var at skabe et fællesskab og liv omkring fodbolden, og det må vi sige er lykkes til fulde", siger han og fortsætter:

"Jeg vil gerne sige mange tak til bestyrelsen og arrangementsudvalget for den store indsats, der er lagt i at arrangere en dag som LUI-dagen, som i høj grad har samlet klubben og Lynge. Vi vil gerne vise, at fodbolden er et fællesskab for alle på tværs af hold og årgange – lige fra de yngste årgange til seniorholdene. Desuden vil jeg gerne sige tusind tak til vores lokale sponsorer, som gang på gang viser deres støtte til klubben: Din Vinbutik – Lynge, Superbrugsen Lynge-Uggeløse, Din Sundhedsvejleder v/Anne Clough-Larsen, U in Mind v/ Psykolog Mette Skovgaard, Lynge Entreprenørservice v/ Danni Winsløw, Carstens Diner og FCN", lyder det fra formanden.

hhs

Publiceret 12 June 2018 09:25