Borgergruppen 'En grøn kommune går i sort' står bag demonstrationen den 21. juni.

Borgergruppen 'En grøn kommune går i sort' står bag demonstrationen den 21. juni. Arkivfoto: Michael Braunstein

Borgergruppe er klar til stor demonstration i næste uge

Der lægges op til en stor demonstration i protest mod industriplanerne i Farremosen

Af
Helene Holm Stolle

De lokale politikere vil ved det kommende byrådsmøde den 21. juni blive mødt af en lang række utilfredse borgere. Der er nemlig kaldt til en protestdemonstration forud for byrådsmødet. Det er borgergruppen 'En grøn kommune går i sort', der står bag demonstrationen.

"Vi ønsker at vise byrådet, at en meget stor del af Allerøds borgere er imod den miljøtunge industri, som byrådet er på vej til at godkende til opførsel i Farremosen", skriver gruppen på deres facebookside, ligeosm John Sørensen i tirsdagens udgave af Allerød Nyt også havde indrykket en annonce med overskriften 'Opråb til alle borgere i Allerød', hvori han opfordrer alle borgere til at deltage i demonstrationen.

"Det er en demonstration til bevarelse af det nuværende miljø og i protest mod den miljøtunge industri i Farremosen. Lad os vise, at allerødborgere kan stå sammen", skriver han.

Demonstrationen begynder ved springvandet i bymidten på M.D Madsens vej torsdag den 21. juni klokken 17.30 - endestationen bliver rådhuset en times tid senere.

"Demonstrationen må gerne være livlig med bannere, fakler, trommer og megafoner", opfordrer John Sørensen.

Publiceret 14 June 2018 08:54